jag är nervös!!

hej hej..
ni vet att ajg skrev för ett tag sedan att jag aldrig skulle åka in till växjö ensam och träffa adam..
men jag har ongrat mig..
jag lovar oxå att det inte är nils som tvingat mig =)

men men jag ska komma fram till saken..
imon ska jag nog åka in till växjö och träffa adam, vi ska typ fika.
jag ahr smsat med honom ida och han verkar jätte snäll =)
men jag är lite nervös, jag brukar ju inte göra så här =/
det här är typ ngt elin, linn lr madde skulle kunna göra..
inge illa menat. =)

juste tven fungerar nu!!
men jag har bara tvåan o fyran yippe!! NoOoOoOoT!!!
men men jag ska väl sova nu..
lollo red min häst ida och jag red tumba =) det var kul men vi skrittade och travade bara. =)
god natt puss puss

älskar och saknar min älskade familj och min släkt och vänner!!!

Älskade syster.. <3


ankmunn??                                                                          alien??



klara och Qrickelin..

alice o ja


min älskade kusin och jag.. <3

Hej hoppsan!!

hej hej

idag har hag haft vanlig skola.. hade datakunskap prov.. det gick väl sådär =/
idag var jenny snäll mot mig och fixade mynta åt mig för jag var i växjö med madde och mössan.
vi var oxå med oliver han var maddes packåsna.. =)
jag köpte en present till klara kab tyvär inte säga vad det är..
åå jag köpte en pyjamas och ett halsband..
sen köpte jag mamma mia the movie och har sett på den nu..
vi åt på Mc donken. mm...

jag har pratat med alice och nils ida..
jag funderar allvarligt på att träffa adam i helgen.. om han nu vill och kan..
men jag vet inte om jag ska få tag på han kr hur jag ska göra..
men ag har betämt mig för att någon gång träffa honnom, det är ju lika bra jag har ju ändå inget att göra på helgerna när jag inte har stallet.. jaja jag ska nog sva nu skola imon.. =)
God Natt!! puss puss..

vilka dagar.. =/

hellu!!
åå ni ska bara veta vad mycket som hänt dom här två dagarna!!!
INGET!!!!

blää jag har så jävla tråkit, eller nu ska jag ju sova men jag tänker på helger och sånt..
jag har sett på high school musical 2 WoW i love this movie!!
jag älksar att se på "musikal" filmer man blir helt full av liv man vill bara ställa sig upp sätta på en bra lät och börja dansa.. jag funderar på att låna gympasalen och bara dansa, men nej tror inte det blir av..
idag hade jag stallet på morgonen men försov mig så jag kom försent till lektionen i stallet vi skulle köra.
vi skulle få köra disa och hillman jag ville kör hillman med madde och mössan och vi gjorde allt tillsammans selade och så, men sen när vi skulle åka sa olle att jag kunde köra disa med tilda och linn jag sa att jag inte ville det men det blev så iaf, jag ville inte köra henne för hon är så jobbig och jag har kört henne så mkt plus att tilda och linn är oxå jobbiga lr dom är väldigt högljuda... men det blev som det blev och gick som det gick.
efter den lektinen fick jag typ en blockout...
efter lunch hade ja iaf basmaskin med Mc och börje först bytte vi olja och sånt sedan fick vi köra traktor det var jätte roligt och jag blev mkt gladare..
jag red sedan på mynta barbacka..

jag har oxå pratat med alice ida.. saknar henne, och så har jag pratat med nils, han tänkte komma till växjö i helgen med gör inte det.. vilken skit unge va?!
iaf så sa jag till han att jag hade tråkit på helgerna och gissa vad han sa då!! självklart tyckte ham att jag skulle åka och träffa adam.. jag sa att jag gärna träffade honom men inte ensam.. han sa att han någon gång skulle tvinga mig att göra det.. jaja...
imon.. vet jag inte vad jag har för leketion säkert nere på gården =( uch jag tycker det är tråkit att gå dit o kallt jaja jag ska kolla lite bloggar nu och sedan sova..
puss puss

SOVA!!!

hellu.. jag har ett stort problem.. jag kan inte sova.
det är så jävla varmt i mitt rum..
jaja det har kommit folk til skolan nu =) jenny o lina har kommit...
och en annan jenny som bor på slottet där jag bor... jag brukar låna filmer av henne och ida hade hon med sig massa filmer jag lånade tre st och har sett allihop..
ja lånade she´s the man, the perfect man & isprinsessan.. dom är jätte bre och det är söt killar i alla.. =)
jag tycker det är snyggast killar i she´s the man, men lollo och jenny tycker att killen i the perfect man är snygg men jag tycker han mest är gullig.. =)
jaja jag ska väl sova nu.. Eh.. snart iaf skola imån, börjar tio med matte jippie!! I LOVE MATH!!! NoOoOoT!!! men det är ganska kul så länge man fattar men fattar man inte blir allt mkt jobbigare am i right?? yes iám!! jaja NU ska jag sova tror jag..ska bara in på youtube en stund sen ska jag sova =) bye bye puss puss drem sweet dreams... <3

Fan vad skönt!!!

Hej hej..
åå ni kan inte fatta vad skönt kag sov yill halv två iad fatta vad nice!!=)
jo igår gick det jätte bra med mynta jag gick med henne en sväng och longerade henne, hon var jätte duktig..
jo och igår såg jag oxå på en film som heter youngblood med Rob Lowe.. han är ganska snygg och fimen var jätte bra, sen såg jag oxå Raise your voice, med hilary Duff, det filmen är ju underbar men lite sorlig...
ida har jag bara ätit fukost och råkat tappa en talrik i golvet gisssa vad som hände då?!... jo den gick typ i tusen bitar så jag fick sitt och plocka talrik bitar sen fick jag oxå sopa jaja men det gör nog inge men ja kan ju hålla det hemligt... =)
jaja ida ska jag nig rida ut det är bara det att det är så kallt och halt.. =/ blåå det börjar bli jätte kallt här men det är inge snö.. än..
jaja jag ska väl gör ngt nu.. bay puss puss


Fattar ingenting!!!

hallå jag fattar inge med de här bloggarna jag känner mig såååå.... ja det kan ni nog räkna ut... =S
jag vill att nils åker till växjö för då kan alice åka med han så kan hon komma hit...=)
ja juste så kan jag ju träffa den där Adam..
allså nils tyckef att jag ska åka in till växjö och träffa han,, helt ensam!!! ja ba nooooo never!!! alsrig ensam jag har ju aldrig träffat han liksom eller jo jag såg han kanske på båten när jag åkte hem.. hm... jaja vi för se hur det går...
jo alices spanska kommpisar kommer kanske hit till svergie.. WoW!! allså då ska jag hem för ngt sådant får man ju inte misssa!!!

jaja jag ska väl hitta på ngt.. se på tv?? nej just fan tv funkar inte bajs!!!
jag skulle se på tv här om dan men den funka inte ngn hade tagit den vita sladden.. jag blev sååå arg!! sen gick jag och tog en sladd från en annan tv men den typ passa inte och ja ba jövla skit tv, varför passa inte sladdden jag blir så förbannad... och det är sånna stunder jag vill bort här ifrån bara komma hem.. jag längtar hem det är sant nja det kan man ju inte tro om mig me det är SANT!!! jag har sedan 18 augusti varit hemma hm.. får se.. på höst lovet och en helg den när annie döptes sen vet jag unte riktigt.. så man kan säga att på tre månader lr ca 14 veckor/ 98 dagar har jag varit hemma ca 12 dagar samman lagt.. huu det är ju hemskt innan jag kom hiy hadde jag bara varit hemmefrån max ca tre veckor... blää och om jonte inte åker hem någe mer kommer jag inte hem förs vid jul om ca en månad!!!! jaja ska göra ngt nu puss puss

Boring...

hej hej.. jag vill bra säga att jag har jätte tråkit!!! idag sov jag till 11 jag vill sova längre, men som vanligt när man vet att man kan sova länggre så vaknar man tidigt.. iaf sen gick ja och åt frulle och nu har jag suttit och spelat på datorn..
jag ska nog gå till min häst sen jag håller på att få henne förstå att kag inte är farlig.. jo jag ska oxå kolla in min systers blogg hon är ju så jävla käpp, men jag älskar henne iaf.. :)
jo jag måste oxå bara säga att jag, mina små kusiner är så jävla duktiga på att rida,,, tex nelen hon har köpt vårat russ hugin som sin första häst och hon är så himmla duktig fär hugin är bara fyra år!!! 

RSS 2.0